У Вінниці придбають шість новеньких сміттєвозів для ефективнішого прибирання

Комунальні працівники чепурять Вінницю цілодобово: прибирають вуличний змет на дорогах та у житлових дворах, миють зупинки громадського транспорту та своєчасно вивозять сміття. Тож аби підсилити технічний склад комунальних підприємств, незабаром за кошти міського бюджету мають придбати шість нових сміттєвозів. Дві спецмашини будуть на балансі КП “Комбінату комунальних підприємств” і ще чотири придбають для КП “ЕкоВін”. Відповідне рішення затвердили на черговій сесії Вінницької міської ради.

“Наше місто вважається найохайнішим в Україні. За чистоту відповідає величезна команда людей – наші комунальники. Ми йдемо в ногу з часом і прагнемо поєднувати людський ресурс з технічним оснащенням. З початку повномасштабного вторгнення населення у Вінниці та на приєднаних територіях побільшало за рахунок великої кількості внутрішньо переміщених осіб. Відтак збільшилася і потреба у вивезенні сміття. Тому ми збільшуємо статут наших комунальних підприємств “Комбінат комунальних підприємств” та “ЕкоВіну”, які забезпечують ці послуги”, — розповідає директор департаменту комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради Юрій Семенюк.

Варто зауважити, що послуга з вивезення сміття у Вінниці вважається однією з найкращих в країні. Комунальники в цьому напрямку задіяні цілодобово, працюючи без вихідних. Налагодили злагоджену роботу з вивезення побутових відходів і на приєднаних територіях. В громадах таких сіл, як Вінницькі Хутори, Щітки, Писарівка, Гавришівка, Малі Крушлинці та Великі Крушлинці працюють люди з КП “Комбінат комунальних підприємств”.

“Наразі в підприємства на балансі дві автівки. Зі збільшенням сміттєвозів комунальники матимуть змогу надавати послугу вивезення сміття ще й у приватному секторі Вінниці. Це такі райони, як Корея, Тяжилів, Старе місто тощо. Це важливо для комфорту містян, тож радіємо, що керівництво міста та депутатський корпус розуміє цю потребу та йде на зустріч”, — додає Юрій Семенюк.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin