22 квітня вінничан запрошують на толоку на річці Дьогтянець

У суботу, 22 квітня, вінничан запрошують на толоку на річці Дьогтянець, яку організовує КП «Інститут розвитку міст». Окрім прибирання, буде обговорено ґрунтовний документ, який невдовзі стане дороговказом для міста щодо поводження з малими річками.

«Ми довго працювали над Концепцією розвитку малих річок Вінниці й на даному етапі хочемо врахувати всі побажання вінничан перед тим, як документ піде в роботу. І найкращий спосіб долучитись до покращення документа – прийти на захід та поділитись своїми враженнями та порадами з нами особисто», – говорить керівниця відділу інфраструктурних проєктів КП «Інституту розвитку міст» Янна Чайковська.

Так, у цю суботу, на річці Дьогтянець, у частині, що протікає парком Вишенським, відбудеться толока із прибирання берега та обговорення Концепції. А також фахівці КП «Інститут розвитку міст» відкриють для учасників один приємний секрет.

«З нас – сюрприз, Концепція, рукавиці та сміттєві мішки, з вас – гарний настрій та змістовні думки. – додала Янна Чайковська. – Одягайтесь зручно, запрошуйте друзів та близьких».

Місце зустрічі: вхід у парк Вишенський з боку Електромережі, початок об 11:00. Деталі за посиланням – http://surl.li/glmju.

Тут – https://bit.ly/3UE39ql – ви можете ознайомитись зі стислою версією Концепції та схемою малих річок міста з перспективними просторами, яка містить в собі основні висновки та рекомендації й залишити свої думки та відгуки у формі зворотного зв’язку – https://bit.ly/41Duzil (до 24 квітня).
Згодом фахівці КП «Інститут розвитку міст» опрацюють їх та включать у документ перед затвердженням Вінницькою міською радою.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin