Сьогодні в “Прозорому офісі” у Вінниці зареєстрували перший шлюб

Сьогодні, 18 квітня, сьогодні адміністратори ЦНАП “Прозорий офіс” провели першу державну реєстрацію шлюбу. Раніше ця послуга надавалась виключно працівниками відділів державної реєстрації актів цивільного стану (ДРАЦС).

Вінниця є лідером серед інших регіонів з якості обслуговування у Центрах адміністративних послуг. Про це свідчать крайні результати Всеукраїнського муніципального опитування Міжнародного республіканського інституту – IRI Ukraine. За цим же дослідженням Вінниця сім разів поспіль визнана найкомфортнішим містом для життя серед обласних центрів та найбільших міст України. І це оцінка самих жителів громади.

У Вінницьких Центрах адміністративних послуг постійно розширюють кількість послуг, які можуть отримати люди. З минулого тижня вже доступні нові найпопулярніші послуги у сфері державної реєстрації актів цивільного стану (народження, шлюбу, смерті).

Наразі ці послуги доступні для городян у центральному відділенні ЦНАП “Прозорий офіс” на вул. Соборній, 59, а згодом будуть доступні у всіх територіальних відділеннях ЦНАПу та на віддалених робочих місцях у населених пунктах нашої територіальної громади.

Першими молодятами, які зареєстрували шлюб у “Прозорому офісі”, стали Галина та Олександр Рудики. Реєстрація зайняла кілька декілька хвилин.

“Вчора ми зателефонували до Кол-центру «Прозорого офісу», нам повідомили, які документи взяти, і що сьогодні можна приходити. Ми прийшли, адміністратор прийняв документи і за декілька хвилин видали свідоцтво про шлюб. Швидкістю і якістю послуги задоволені, хоч це й працює поки в тестовому режимі”, – говорить вінничанка Галина Рудик.

Отримати детальні консультації щодо послуг та записатись на прийом можна, звернувшись до Кол-центру «Прозорого офісу»: з понеділка по п’ятницю з 08:30 до 17:00 за телефонами:
(0432) 65-50-50,
(067) 000-266-1,
(073) 000-266-1.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin