Концерт стильної української музики, що здивує Вінницю

Концерт стильної української музики, що здивує Вінницю!

Сьогодні, о 19.00 у концерт-холі «Mont Blanc» популярний співак і телеведучий KISHE чекає всіх на особливому акустичному концерті, що пройде у рамках туру на підтримку ЗСУ.

Яскраві хіти, надзвичайна атмосфера і багато сюрпризів – буде вражаюче!

Приходьте разом незабутньо провести цю п’ятницю, підтримуючи вінницьких військових.

Адже 50% коштів з продажу квитків будуть спрямовані на потреби воїнів Вінниччини – тих, які зараз на передовій, або лікуються після поранень.

— Я впевнений, що світло нам засяє і буде спокійний та безпечний благодійний вечір і разом ми зробимо добру справу! — запрошує вінничан та всіх гостей міста KISHE. — З моєю командою музикантів ми підготували нове акустичне звучання відомих хітів «До весни», «Один день», «Цю ніч», «Бачу промені», «Знову і знову», «Love», «We Won’t Surrender» («Ми не здаємось»), українську версію пісні «Титри» і багато прем’єр. Зокрема, вінничани одними з найперших почують нову пісню «Ми злетіли», на яку ми щойно відзняли відеокліп. Дуже хочемо поділитися своєю музикою та емоціями з Вінницею і підтримати один одного та наших воїнів у ці важкі для всіх часи. Запрошую всіх на свій концерт, який пройде у п’ятницю о 19.00 у концерт-холі «Mont Blanc».

Талановитий співак, улюблений телеведучий й успішний шоумен, продюсер та кліпмекер.

KISHE неодноразово ставав номінантом найвідоміших українських музичних премій: «Золота жар-птиця», «Yuna», «M1 MUSIC Awards», прорив року премії «Top hit Ukraine 2020».

Самобутній і харизматичний — KISHE на своїх концертах завжди дивує особливою енергетикою та стильною українською музикою.

Його хіти, які завжди у ТОПі ротацій на всіх радіо і телеканалах, надихають та сповнюють найяскравішими емоціями.

Зараз KISHE готує до випуску новий альбом з україномовними і англомовними піснями, які були написані під час війни. Всі нові хіти — про наші спільні хвилювання і почуття.

Нові неймовірні прем’єри вінничани почують на концерті, який у п’ятницю, 18 листопада, о 19.00 розпочнеться у концерт-холі «Mont Blanc» — безпечному просторі-укритті, де можна проводити концерти навіть у разі повітряних тривог.

— Буде багато крутих емоцій і гарних пісень, насолода винятковою, душевною акустичною атмосферою та чимало сюрпризів! — гарантує KISHE. — Зокрема, заради доброї справи ми об’єднали творчі ідеї і зусилля із нашим другом, відомим вінницьким блогером та фотографом Костянтином Ревуцьким, і ексклюзивно у Вінниці презентуємо колаборацію музики та фотомистецтва заради перемоги. Всі, хто придбав квитки на мій концерт, у п’ятницю о 17.00 зможуть стати учасниками фотовиставки «Вінниця Strong», яку Костянтин Ревуцький присвятив трагічному обстрілу Вінниці 14 липня. Приєднуйтесь до нашої творчої благодійної акції і приходьте на мій концерт у п’ятницю о 19.00. Чекатиму кожного з вас! Разом зробимо добру та потрібну справу, зібравши кошти для наших захисників.

Квитки на концерт KISHE купуйте на сайті https://afisha.vn.ua та у всіх касах «Афіша Вінниці» уготелі «Франція», театрі ім. Садовського, креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK», рок-магазині «Мобі Дік», магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», Вінницькій філармонії, Royal pub, магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara»), тур-клубі «Бідняжка».

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь–яку точку Вінниці за тел.: (098)101 00 63, (093)101 00 63.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin