Дев’ятого листопада, у ВМТГ триває підписання меморандумів про співпрацю закладів загальної середньої та позашкільної освіти з ВДПУ

Дев’ятого листопада, у День української писемності та мови, колектив Вінницького державного педагогічного університету спільно з директоркою департаменту освіти ВМР Оксаною Яценко та очільниками вінницьких освітніх закладів традиційно доєднались до Всеукраїнського радіодиктанту Національної єдності.

Після написання радіодиктанту у приміщенні Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського відбулося підписання меморандумів про співпрацю між ВНЗ та закладами загальної середньої міста.

На заході обговорили вже традиційну співпрацю педуніверситету, департаменту освіти та закладів освіти Вінницької міської територіальної громади, окреслили напрямки майбутньої спільної діяльності.

Важливим результатом зустрічі стало підписання одразу семи угод про співпрацю між Вінницьким державним педагогічним університетом імені Михайла Коцюбинського та закладами освіти громади:

«Вінницький гуманітарний ліцей №1 імені Миколи Пирогова»,

«Вінницький ліцей №2»,

«Вінницька початкова школа №5»,

«Вінницький ліцей №18»,

«Вінницька гімназія №24»,

«Вінницька гуманітарна початкова школа №25»,

«Вінницький ліцей №32».

“Це вже друга зустріч-підписання меморандумів про співпрацю між закладами загальної середньої та позашкільної освіти з ВДПУ. Багато заходів та проєктів вже реалізовано освітянами ВМТГ та педуніверситету. В планах реалізація спільних проєктів, які зроблять освіту нашої громади ще якіснішою”, – зазначає директорка департаменту освіти Вінницької міської ради Оксана Яценко.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin