У п’ятницю на вінничан чекає культова і знана в усьому світі вистава про любов і стосунки «Про що мовчать чоловіки, або Дикун FOREVER»

У п’ятницю, 11 листопада, о 19.00 у концерт–холі «Mont Blanc» вінничан та всіх гостей міста чекає культова і знана в усьому світі вистава про любов і стосунки «Про що мовчать чоловіки, або Дикун FOREVER».

Під час перегляду кожен глядач отримає море задоволення. Більше того – чимало чоловіків впізнають себе, а жінки – своїх суджених!

Кохання, стосунки, ревнощі, право на владу у родині, відношення до друзів і світу – теми, які підіймаються у виставі, близькі всім без винятку.

Всі, хто бачив цей сучасний, розривний і мегавеселий шедевр, вам підтвердять: «Варто йти!»

У головній ролі – заслужений артист України, неперевершений і харизматичний Олексій Гнатковський, який всього за мить стане вашим другом і однодумцем, озвучивши все, про що ми дружно думали/переживали, але досі мовчали.

«Про що мовчать чоловіки, або Дикун FOREVER» – це найпопулярніша моновистава Бродвею, світовий хіт-рекордсмен і суцільний сплеск безмежного позитиву.

Тож готуйтеся сміятися досхочу і отримувати найкращі, найпозитивніші емоції!

Виставу «Про що мовчать чоловіки, або Дикун FOREVER» вперше показали на Бродвеї у 1995 році, і відтоді вона залишається рекордсменом серед «one man show», а також має на рахунку авторитетну світову премію Лоуренса Олів’є – Olivier Awards, яка є театральним аналогом «Оскара».

Автор п’єси – американський сімейний психолог Роб Беккер, який часто виступав як stand-up комік. На Бродвеї ім’я Беккера стало легендою, адже постановка «Про що мовчать чоловіки» (в оригіналі – Defending the Caveman) увійшла в театральну книгу рекордів як найтриваліше шоу одного актора.

П’єса зіграна самим автором тільки на Бродвеї більше 700 разів, перекладена 35 мовами і в цілому скорила більше 8 мільйонів глядачів у 45 країнах світу!

Перша україномовна версія «Про що мовчать чоловіки» з’явилась у березні 2018 року завдяки латвійському режисеру Давісу Колбергсу.

– Це вистава про повсякденне життя сімейної пари. Тому в нас є відео, як головний герой одружився. А потім разом з дружиною відзняли відеоролик, як далі все відбувається у житті у кожної сімейної пари. Кожен у цьому побачить себе. І у цьому вся суть! – інтригує Давіс Колбергс.

– Дуже багато справжніх сімейних проблем вирішуються через гумор і через сильну самоіронію, через несерйозні речі по-серйозному, – переконаний актор Олексій Гнатковський. – Та попри всю жартівливість у нашій виставі дуже багато справжніх речей.

Не пропустіть показ світового хіта у Вінниці – у п’ятницю, 11 листопада, о 19.00 у концерт-холі «Mont Blanc».

Квитки на виставу купуйте на сайті https://afisha.vn.ua та у всіх касах «Афіша Вінниці» у готелі «Франція», театрі ім. Садовського, Вінницькій філармонії, Royal pub, креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK», рок-магазині «Мобі Дік», магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara»), тур-клубі «Бідняжка».

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за тел.: (098)101 00 63, (093)101 00 63.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin