Олександр Яровий представлятиме Вінницю на чемпіонаті світу з боксу серед молоді

Старший тренер збірної України серед молоді (чоловіків), Олег Кудінов включив до командної заявки представників восьми регіонів нашої держави, які змагатимуться за медалі в тринадцяти вагових категоріях.

Капітаном молодіжної збірної України з боксу став Олександр Яровий, який готується до чемпіонату світу в Іспанії. Його особистим тренером є тренер-викладач МК ДЮСШ «Вінниця» Денис Осадчук.

«Раді вітати нашого спортсмена у лавах збірної України з боксу – це дає стимул працювати далі», – каже директор міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вінниця» Юрій Будяк.

«Тримаємо кулаки та віримо у перемогу наших спортсменів. Захищати прапор нашої країни – це честь для кожного українця і спортсмена!», – каже голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський.

Нагадаємо, Олександр Яровий – діючий Чемпіон Європи з боксу 2022 року серед молоді у ваговій категорії до 63,5 кг. Золоту нагороду представник Вінниччини здобув на Континентальній першості у столиці Болгарії – Софії, у квітні поточного року. А у вересні він тріумфував на Міжнародному боксерському турнірі серед молоді «Золота рукавичка Воєводини» в Сербії, де завоював «золото».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin