Днями великий сольний концерт «Барвінка» відбувся у Литві у міському палаці культури міста Паневежис, яке є містом-побратимом Вінниці

Днями великий сольний концерт «Барвінка» відбувся у Литві у міському палаці культури міста Паневежис, яке є містом-побратимом Вінниці. Концерт пройшов із великим успіхом. Зал стоячи вітав юних артистів.

Прийомом та перебуванням барвінчат у місті Паневежис займався особисто мер міста пан Rytis Račkauskas, який після концерту подякував артистам за прекрасний виступ. Він передавав вітання Вінницькому міському голові та всім вінничанам і запросив українців ще не раз приїжджати до Литви та міста Паневежис.

«Дуже важливим є те, що жителі країн та міст, в яких виступає «Барвінок» під час свого «Туру подяки», розуміють, що в Україні йде не тільки війна за незалежність нашої країни, а й за свободу всієї Європи. А «Барвінок» своїм мистецтвом показує її жителям, які прекрасні люди живуть в Україні», – зазначив директор та художній керівник Вінницького міського Центру “Барвінок», Народний артист Україн Петро Бойко.

Після концерту в Литві «Барвінок» рушив далі. «Тур подяки» продовжується.

Нагадаємо, це вже третій тур «Барвінка» за останні кілька місяців. Його метою є висловлення подяки жителям міст Польщі та Балтії, які найбільше підтримують Україну і допомагають Вінниці.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin