В Україні запустили чат-бот для постраждалих від сексуального насильства в умовах війни

Офіс Генпрокурора разом з Ла Страда-Україна запустив чат-бот для постраждалих від сексуального насильства в умовах війни.

Про це повідомляє Офіс Генпрокурора.

Цей спільний проект створений для допомоги постраждалим і свідкам. Кожен і кожна, хто внаслідок російської агресії стикнувся з сексуальним насильством, має право на повагу і підтримку. Пам’ятайте: винний лише той, хто скоїв злочин.

Чат-бот допоможе швидко і зручно дізнатись:

  • що таке сексуальне насильство, пов’язане з конфліктом;
  • куди звертатись по допомогу;
  • як безпечно повідомити про злочин.

Всі повідомлення конфіденційні. За допомогою чат-боту можна подати заяву про злочин, але тільки ви вирішуєте, чи хочете вказати своє ім’я і контакти, або просто розповісти про факт злочину.Якщо ви пережили такий злочин — повідомляйте https://t.me/survivors_support_bot

До речі, у пригоді українцям стануть і чат-боти для боротьби з фейками, окупантами, колаборантами і мародерами. Саме через пришвидшення комунікації та спрощення процесу надання інформації чат-боти вже стали незамінними помічниками під час відбиття збройної агресії росії.

єВорог:
Це чат-бот, за допомогою якого українці можуть повідомити про рух і розташування окупантів та ворожої техніки.

StopRussia | MRIYA

Це чат – бот одержує інформацію про фейкові ресурси, які перевіряються модераторами та відправляються на блокування небайдужим громадянам.

Stop Russia War – сюди можна відправити повідомлення про позиції та розміщення техніки ворога.

«Знайди зрадника»:

На чат-бот можна надіслати інформацію про зрадників і колаборантів, які співпрацюють з окупантами. А також інформацію про інтернет-агентів, які надають ворогу важливу інформацію або поширюють у соцмережах контент на підтримку загарбників.

«Стоп мародер!»

Сюди можна надіслати інформацію про мародерів, які розкрадають майно під час війни.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin