З Wi-Fi та телевізором: як мешканці вінницької багатоповерхівки облаштували укриття Про це повідомляє ВМР

Крім того, мешканці цієї багатоповерхівки взяли участь у проєкті «Укриття для життя» від Фонду “Подільська громада” і виграли 10 тисяч гривень на облаштування приміщення, розповідає відповідальний по будинку Олександр Пятих.

“Стяжку підлоги за власний кошт нам організував Петро Валерійович Бабій. За гроші, які отримали від участі в проєкті “Укриття для життя”, ми провели освітлення, пофарбували стіни. Місцевий провайдер забезпечує нам безоплатний доступ до Інтернету. Найближчим часом планують поставити телевізор”, – розповідає Олександр Пятих.

Усі роботи мешканці будинку виконують власними силами, збираються ввечері після роботи. Наступного тижня планують доставити в укриття ще більше меблів.

“Ще завозимо меблі, щоб зробити спеціальні місця, де можна буде не лише сидіти, а й можна буде прилягти, на випадок, якщо доведеться довго перебувати в укритті”, – додає відповідальний по будинку.

За словами Олександра Пятих, аби перебування мешканців будинку в укритті було більш безпечним, вони також облаштували аварійний вихід.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin