Провести вечір із відомою українською письменницею, поеткою та перекладачкою Гаською Шиян пропонує ЗК «Вінницька міська централізована бібліотечна система»

Провести вечір із відомою українською письменницею, поеткою та перекладачкою Гаською Шиян пропонує ЗК «Вінницька міська централізована бібліотечна система». Пряма трансляція відбуватиметься 5 липня у межах онлайн-проєкту «Літературні зустрічі. NON STOP» на сторінці ЗК ВМ ЦБС у Фейсбук https://www.facebook.com/library.vmcbs/?ref=page_internal
Початок ефіру о 16:00 год.

Нагадаємо, роман Гаськи Шиян «За спиною» став першим українським твором нагородженим Літературною Премією Європейського Союзу, а також був відзначений преміями Еспресо “Вибір читачів” та ЛітАкцент Року і обраний переможцем на букпітчингу від Одеського Міжнародного Кінофестивалю та Книжкового Арсеналу.

Під час трансляції, глядачі можуть більше дізнатися про творчість письменниці, а також порушити актуальні теми та залишити свої відгуки у коментарях.

Для довідки:

Проєкт «Літературні зустрічі. NON STOP» стартував цьогоріч 1 червня. Як зазначають організатори, його головна мета – підвищити мотивацію до читання та сприяти формуванню читацької культури.

Наразі вже відбулися зустрічі з такими письменниками:

Галиною Ткачук https://www.facebook.com/library.vmcbs/videos/986563728729030

Еліною Заржицькою https://www.facebook.com/library.vmcbs/videos/282835540653039

Сергієм Пономаренко https://www.facebook.com/library.vmcbs/videos/701613904463213

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin