Очільник громади подякував вінничанам за згуртованість, щирість, допомогу армії і переселенцям заради перемоги України у розв’язаній росією війні

Очільник громади подякував вінничанам за згуртованість, щирість, допомогу армії і переселенцям заради перемоги України у розв’язаній росією війні. Про це він написав у своєму телеграм-каналі та на сторінці у Фейсбук.

«Неймовірні люди. Хто день і ніч шукає броніки для військових, готує обіди для переселенців і тероборони, приймає, сортує і передає допомогу у зруйновані рашистами міста і села. Родини, які поселяють у себе вдома тих, хто тікав подалі від обстрілів. Сусіди, які перераховують сотні тисяч гривень на армію, хоча спершу збирали їх на ремонт будинку. Учасниці конкурсу, які, об’єднавшись, за один аукціон назбирали кошти на п’ять автомобілів для захисників. Підприємці, які замість модного одягу відшивають тактичні розгрузки. Талановиті діти, які виступають на благодійних концертах за кордоном, щоб зібрати кошти для України», – розповів Сергій Моргунов.

Міський голова каже, що таких прикладів безліч. Коли вінничани, зі щирою душею, яка болить за рідне місто і країну, роблять все, що можуть, щоб наблизити перемогу. І не залишають у біді інших та не опускають руки.

«Гордість і вдячність – це те, що відчуваю щодня поряд з вами. Наша жага перемоги така ж безмежна, як і любов до Вінниці. Віра в наших людей додає сил. Ми непереможні. Все буде Україна!» – переконаний очільник Вінницької громади.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin