У Вінниці відбудеться опитування «Індекс благополуччя молоді»

З  28-го грудня 2021 року по 28-ме січня 2022 року у Вінниці відбудеться опитування «Індекс благополуччя молоді» у рамках співпраці міста Вінниці та Фонду Організації Об’єднаних Націй у галузі народонаселення  в Україні (UNFPA).

Про це повідомляє Відділ молодіжної політики ВМР.

За його результатами буде розраховано Індекс благополуччя молоді, що дозволяє комплексно оцінити рівень благополуччя молоді у місті за сімома сферами: освіта, здоров’я, економічні можливості, участь у політичному та громадському житті, інформаційні та комунікаційні технології, безпека та захищеність.

Взяти участь в опитуванні можна за посиланням: https://www.youthwellbeing.in.ua/ (за вкладкою Вінниця).

За участь в опитуванні учасники отримають промокоди, які можна обміняти на приємні бонуси від локальних партнерів. Їх можна використовувати для отримання знижок на товари і послуги у торговельно-розважальних закладах міста або інтернет-магазинах. Цьому посприяв соціально-відповідальний бізнес, який долучився до впровадження проєкту «Індекс благополуччя молоді».

Успішна реалізація даної ініціативи є вагомим внеском для нашого міста, яка сприятиме покращенню стандартів життя і стане запорукою успішної громади!

Індекс благополуччя молоді розроблений UNFPA, Фондом ООН у галузі народонаселення в Україні спільно з фахівцями Інституту демографії й соціальних досліджень ім. В.Птухи НАН України та впроваджується в українських містах з 2019 року.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin