У Вінниці побудують виробничо-складський комплекс, на якому будуть виготовляти солодощі з натуральних продуктів

У нашому місті побудують виробничо-складський комплекс, на якому будуть виготовляти солодощі з натуральних продуктів. Він розсташується на вулиці Зулінського. Відкриття заводу дасть 350 нових робочих місць. Інвестиції складають майже 100 мільйонів гривень.

23 вересня виконком Вінницької міської ради прийняв рішення щодо видачі ТОВ «Еко-Снек» містобудівних умов та обмежень на проектування комплексу.

Про це повідомляє заступник вінницького міського голови Андрій Очеретний на своїй сторінці у Фейсбук.

Ocновним брендом компанії є ТМ «Равлик Боб». Зараз в компанії налічується більше 100 найменувань продукції, кожна з яких подобається споживачу та виготовляється з турботою про найменших любителів солодкого. Зокрема цукерки-роли виготовляються виключно з ягід та фруктів і не містять додаткових елементів.

Крім того, нещодавно підприємство почало виготовляти фруктові пюре та смузі.

«В 2021 році виробництво знову розширюється, а в портфель продукції додаються смачні та корисні десерти виключно на рослинній основі, які не містять інгредієнтів тваринного походження. Підприємство реалізує свою продукцію у кожному куточку України, а також експортує свої продукти до 22 країн світу, серед яких США, Польща, Молдова, Чехія, Білорусія, країни Прибалтики та інші», – пише Андрій Очеретний.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin