У Вінниці цього місяця працюватиме 28 чергових дитсадків

У липні у Вінницькій міській територіальній громаді працюватиме 28 чергових садочків, поки в інших тривають ремонтні роботи.

“Традиційно влітку, коли відвідуваність зменшується, у закладах дошкільної освіти Вінниці проводять планові ремонти. На час робіт дитячі садки призупиняють роботу, щоб діти не дихали випарами лакофарбових та будівельних матеріалів. Як правило, залишаються працювати чергові садочки”, – пишуть на сайті міськради.

Зазначається, що садочки працюють у режимі чергових з початку літа. У червні таких закладів було 32, їх відвідували більш ніж 5000 маленьких вінничан, а заяв подали 7862. На липень від батьків надійшло дещо менше заяв, тому було прийнято рішення зменшити кількість чергових садків.

«З 1 по 29 липня працюватимуть 28 чергових дитячих садків. На цей місяць від батьків надійшло 6593 заяви на відвідування їх дітьми дитячих садків. Заклади дошкільної освіти працюватимуть у різних мікрорайонах нашої територіальної громади, аби до них було комфортно діставатися», – розповіла заступник директора департаменту освіти міськради Ірина Божок.

Всього у Вінницькій міській територіальній громаді 58 закладів дошкільної освіти комунальної форми власності.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin