“Українська стратегія Гройсмана” закликала Кабмін з наступного місяця розпочати фінансування фінасування реконструкції аеропорту “Вінниця”

Сьогодні, під час сесії Вінницької міської ради, депутати партії “Українська стратегія Гройсмана” опублікували звернення до Кабінету Міністрів України.

За словами народних обранців, аеропорт “Вінниця” є важливою частиною інфраструктури не лише міста та області, а здатен обслуговувати й декілька навколишніх регіонів, у тому числі північні райони сусідньої Молдови.

Кошти на реконструкцію злітно-посадкової смуги летовища у розмірі 300 млн гривень було виділено ще у 2019 році, за прем’єр-міністра Володимира Гройсмана, але уряд Гончарука скасував це рішення, хоча місто витратило більше 10 млн гривень бюджету для початку реалізації проекту.

Беручи до уваги, що минулого року Кабмін включив аеропорт «Вінниця» до переліку пріоритетних інвестиційних проєктів до 2023 року, а комунальним підприємством “Аеропорт Вінниця” здійснено всі необхідні заходи та процедури, необхідні для початку реалізації проєкту реконструкції аеродрому, представники партії закликають уряд розпочати фінасування уже з 1 числа наступного місяця.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin