Вінницька поліція тепер матиме власних кадетів

Сьогодні, 2 лютого, керівник поліції Вінниччини Іван Іщенко презентував молодіжний проєкт “Кадетський корпус поліції”. Суть проєкта полягатиме у допомозі молодим людям, які планують вступати до ВНЗ МВС та служити в подальшому в поліції.

До підготовки молоді залучатимуть науково-педагогічний склад державних закладів вищої освіти МВС, а також інструктурів та психологів, що працюють у правоохоронних органах.

Після  презентації проєкту перший меморандум про співпрацю підписали з Одеським державним університетом внутрішніх справ. 

Начальник  ГУНП у Вінницькій області Іван Іщенко та проректор Одеського державного університету внутрішніх справ Олександр Поліщук поставили підписи  під угодою. За словами очільника поліції, в найближчому майбутньому до реалізації проєкту долучаться і інші заклади вищої освіти МВС. В межах  Меморандуму планується проведення різноманітних заходів  з метою консультування старшокласників, надання допомоги в підготовці до тестових завдань ЗНО, ознайомлення кандидатів на навчання у виші системи МВС з особливостями перевірки рівня фізичної підготовленості, умовами та порядком виконання контрольних вправ а також надання практичної допомоги кадетам, що потребують підвищення фізичних якостей.

Ми надаватимемо допомогу науково-педагогічними працівниками, щоб всі випускники «Кадетського корпусу» успішно вступали до нашого закладу,

– прокоментував подію проректор ОДУВС Олександр Поліщук

Варто зазначити також, що за словами заступника начальника ГУНП, керівника поліції превенції Ігора Волокітенко, навчання буде безкоштовним для учасників. Проєкт фінансуватиметься коштом Вінницьких обласної та міської рад.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin