“Насамперед, мені вигідно те, що вигідно Україні.” – інтерв’ю Володимира Гройсмана для Інтерфакс-Україна

Сьогодні Інтерфакс Україна опублікували інтерв’ю з екс-прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом. З повним текстом розмови можна ознайомитись тут.

Ціна на газ сьогодні – це така мегаафера, тому що його було придбано умовно за 3-4 гривні, а людям продають за 6,99 грн плюс доставка, тобто за 8,50 – 9 грн

– так Володимир Гройсман прокоментував питання, щодо сьогоднішніх тарифів на газ.

Стосовно того, чи готовий він знов обійняти посаду прем’єр-міністра, екс-очільник Кабміну висловився неоднозначо. Заявивши про власну професійну і моральну готовність, він, однак, відзначив, що сама влада ніколи не була його метою, а одним з головних бажань є саме покращення життя простих українців. Більш того, за його словами, це не лише особисте бажання, а шлях та ідея, яку обрали для себе партія “Українська стратегія Гройсмана”.

Також політик виступив із рішучою критикою дій влади у подоланні коронакризи:

Усе, що потрібно було зробити центральній владі в медичному аспекті, було або недороблено, або не зроблено взагалі.Центральна влада провалила вакцинацію, системне тестування, я би сказав, що  підготовку медичної інфраструктури провалила. І тут не питання до міністерства охорони здоров’я. Боже збав, щоб хтось намагався шукати крайнього в цих питаннях. Є перша особа – голова уряду – і він відповідає за все, всі інші колеги йому допомагають.

Серед актуальних на сьогодні для себе цілей і задач Володимир Гройсман окремо виділив побудову і розвиток професійної команди у рамках партії “Українська стратегія Гройсмана” з метою здобуття більшого мандату довіри серед українців. Адже, за його словами, саме довіра громадян допомогає розвитку та прийняттю швидких і правильних рішень у тих місцевих органах, де партія вже працює.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin