Володимир Гройсман: Я точно знаю, що під лідерством міського голови Сергія Моргунова спільно з командою заступників, членів виконкому та всіх тих хто працює у міській раді, будь-яке завдання яке стоїть попереду– по плечу

Сергія Моргунова Сьогодні, 20 листопада, на сесії міської ради новобраних депутатів та міського голову привітав екс-прем’єр, лідер партії «Українська Стратегія Гройсмана» та колишній мер Вінниці Володимир Гройсман.  

«Попереду дуже багато викликів. Я хотів би подякувати усім вінничанам, які прийшли та підтримали нашу команду та нашого кандидата на посаду міського голови.

Сьогодні сформована єдина команда Вінницької міської ради. Не важливо які політичні сили ви представляєте, пріоритет повинен залишатись єдиним – ми прийшли служити вінничанам.

В цей не простий час ми отримали перемогу і в обласну раду і в міську. Наша політична партія «Українська Стратегія Гройсмана» зайняла перше – відповідальне місце.

Я точно знаю, що під лідерством міського голови Сергія Моргунова спільно з командою заступників, членів виконкому та всіх тих хто працює у міській раді, будь-яке завдання яке стоїть попереду– по плечу»!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin