Місто виділило майже 30 мільйонів на те щоб добудувати корпус для сучасного відділення екстреної медичної допомоги

У Вінниці триває будівництво нового корпусу для сучасного відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги у Вінницькій міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги, яке розпочалось у 2017 році.

Будівельні роботи на фінішній прямій. Фактично збудовано 3 600 квадратних метрів нового корпусу. На першому поверсі облаштують відділення екстреної медичної допомоги з протишоковим залом, на другому – буде реанімація на 18 робочих місць. На третьому поверсі – ургентний блок на чотири операційні та зала телемедицини.

Щоб до кінця року завершити будівництво, депутати міської ради схвалили рішення профінансувати з бюджету громади будівництво в обсязі 29 млн грн.

Далі, з наступного року, відбуватиметься оснащення відділення відповідно до сучасних європейських стандартів.

Довідково:

Вінницька міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги в цілодобовому режимі надає екстрену (невідкладну) медичну допомогу дорослому населенню Вінницької міської ОТГ (301 тис. осіб), пацієнтам з  Вінницької області. 

У лікарні надають медичну допомогу за профілями: травматологічний, хірургічний, нейрохірургічний, урологічний, неврологічний, гнійно-хірургічний, екстреної (невідкладної) медичної допомоги, стоматологічний, отоларингологічний, діагностичний, анестезіології та інтенсивної терапії.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin