Сергій Моргунов завітав вінницькі підприємства харчової промисловості

У Вінниці мер Сергій Моргунов побував на підприємствах харчової промисловості. Про йдеться на його сторінці у Фейсбук.

«Вінницький харчопром нарощує обсяги виробництва, незважаючи на непрості виклики пандемії COVID. Як галузь адаптувалась до нових умов, дізнавався з перших вуст. Відвідав підприємства “Солодка мрія”, “Харчосмакова фабрика”, “Макаронна фабрика”. Головне, що робочі місця збережені, а виробничий процес не зупинявся.», – написав міський голова.

Очільник міста також додав, що ці підприємства безпосередньо причетні до створення вінницького гастробренду. Їхня продукція популярна не лише серед вінничан, а й далеко за межами країни. І важливо, що менеджмент формує плани подальшого розвитку.

«Так, ПрАТ «Вінницький харчосмакова фабрика» хоче долучитися до проекту створення агрохабу, над яким спільно працюємо з французьким Діжоном. А саме – співпрацювати з місцевими фермерами щодо вирощення сировини. До речі, саме це підприємство було першим, хто залучив кредит для модернізації виробництва у рамках муніципальної програми підтримки бізнесу. З міського бюджету компанія отримала компенсацію по відсотках., – додав Моргунов. – «ПрАТ «Вінницька макаронна фабрика» має намір наростити виробництво удвічі за рахунок введення нової лінії. Збільшувати географію експорту планує і ТОВ «Солодка мрія – Вінниця». А також розширити асортимент – незабаром виготовлятимуть морозиво на паличці на новій італійській лінії. Добре, що бізнес інвестує у розвиток. Адже харчова промисловість – одна з конкурентних переваг нашого регіону».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin