Вінничанин Продивус причетний до побиття журналістів у столиці (ВІДЕО)

Водій з металевою трубою у руках напав на журналістів та громадських діячів. Він хотів незаконно вивезти пісок з промзони. Поліцейськи втрутились у сутичку, але чомусь встали на бік чоловіка з трубою і почали розганяти активістів.

Про цей інцидент та незаконну діяльність скандальної компанії розповів журналіст “СтопКору” Денис Гойко у новому розслідуванні про незаконний видобуток піску у промисловій зоні на Видубичах (див відео).

“Люди намагались завадити вивезенню краденого піску, аж раптом водій вантажівки “Смерека” з металевою трубою накинувся на активістів. У сутичку втрутилися КОРДівці та почали відганяти їх, застосувавши гумові кийки”, – нагадав він.

Журналісти, на яких було вчинено напад висвітлювали незаконну діяльність компанії «Мостобуд», якою володіє кримінальний авторитет та екс-регіонал Володимир Продивус. Подібна «розправа» з ворогами в стилі Продивуса.

Наприклад розборки через бурштин – 100 озброєних чоловіків на вантажних автомобілях і джипах приїхали в село Олексіївка Сарненського району. Вони повідомили, що відтепер тільки вони будуть контролювати видобуток бурштину. Один з них представився депутатом Верховної Ради Володимиром Продивусом.

Більш свіжі події – травнева перестрілка у Броварах. Конфлікт між підприємцями за маршрут. Більшість затриманих «стрілків» – вінничани, люди, які працюють на Продивуса вже багато років.

Збіг? Чи банальна стабільність і безкарність?  

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin