Інвестиційні няні у погонах

Сьогодні, 5 серпня, до Центру муніципальних систем управління увірвались СБУшники та влаштували маски-шоу з перевіркою. Схоже, що «Слуга Народу» оголосив війну непокірним регіонам. Адже рейтинги зелених нещадно летять донизу. Тепер, після Луцька, Тернополя та Франика настала черга Вінниці та місцевого мера Моргунова. Дестабілізація та повний хаос у комфортній Вінниці.

Вінницький журналіст Роман Ковальський зміг додзвонитись до ЦМСУ. Ось, про що йшла розмова.

«Нам вдалося телефоном зв’язатись з юристом ТОВ «ЦМСУ» Оленою Шур, яка розповіла, що там зараз відбувається:
– Що зараз відбувається в офісі ЦМСУ?
– Там відбувається порушення закону під виглядом проведення обшуку, санкціонованого судом.

– Які підстави?
– Всі дії здійснює СБУ у Вінницькій області. Хоча справа не підслідна СБУ. Але, на жаль, зараз СБУ по всій Україні є «дубинкою», яку використовують в політичних цілях.

– Яка мета, що там шукають?
– Ми не можемо цього зрозуміти, і вони самі не знають, що шукають. Наше підприємство багато років надає якісні послуги вінничанам через зручні сервіси «Єдиний рахунок» і оплата комунальних платежів онлайн.

– Юристи, люди і адвокати заблоковані у самому приміщенні?
– Відбувається виїмка документів, погроза вилучення серверів, погроза, що місто залишиться без платіжок. Зараз якраз ідуть підрахунки, початок місяця, тобто робиться все спеціально, щоб заблокувати роботу підприємства, створити кризу неплатежів та збурити громадськість.»

На офіційній сторінці ЦМСУ з’явилась заява робочого колективу:

❗️Від самого ранку 5 серпня в нашому офісі СБУ проводить обшуки – заблокували доступ відвідувачів до приміщень, не впускають і не випускають працівників. 

❌Вилучається документація та техніка.

☝️Ми вважаємо, що такі дії силовиків є абсолютно незаконними та безпідставними і розцінюємо це як тиск на компанію з невідомою нам метою.

🙌Вінничани добре знають нашу компанію, бо багато років користуються зручним сервісом «Єдиний рахунок» (єдина платіжка за всі комунальні послуги).

🌐Також не меншою популярністю у мешканців користується наша послуга онлайн-оплати за комунальні платежі.
Наше підприємство працює максимально прозоро та відкрито. Ми надаємо якісні послуги, і для нас дуже важлива довіра вінничан.

☝️Вважаємо, що сьогоднішній візит силовиків до нашої компанії – це повернення до старих методів використання силових органів у тиску на успішний бізнес.

Останнім часом в Україні все частіше ми чуємо і бачимо випадки тиску правоохоронців на бізнес: виламування дверей, незаконне вилучення техніки і навіть особистих речей працівників, блокування роботи успішних підприємств.

Нам дуже прикро, що обіцяні для бізнесу «інвестиційні няні» виявились «нянями у погонах»

🙌Ми абсолютно переконані, що всі звинувачення на нашу адресу безпідставні та юридично безперспективні і свою правоту ми доведемо у суді.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin