Дві обездолені дитини знайшли нову сім’ю у Вінниці

Сьогодні, 31 липня, у Вінницькій міській раді підписали договір з прийомною матір’ю Світланою Олексіївною. Жінка взяла на виховання двох сестер. Старшій Анастасії п’ять років, а молодшій Софії – рік. 

Заступниця міського голови Галина Якубович зазначила, що це приємна подія для міста, адже двоє діток влаштували у сім’ю. 


«Ми дякуємо вам від міської ради та усієї територіально громади, що ви виявили таке бажання – прийняти у свою сім’ю цих двох дівчаток. Вони маленькі, але ми переконані, що ви їх виростите, виховаєте і у вас все буде добре. Що стосується нашої підтримки, то усі профільні департаменти завжди готові вам допомогти, також будуть виплачені усі ті державні допомоги, які передбачені законодавством», – зазначила Галина Якубович. 

Прийомна мама – вінничанка Світлана Олексіївна не одружена. За освітою вчителька іноземної мови.  Так скалося,  що  власних дітей не має. Жінка прийняла рішення стати прийомною матір’ю і взяти собі на виховання двох.  


«Мені нещодавно виповнилося 44 роки, я все життя працюю з дітками. Власних дітей у мене немає, тому я вирішили взяти на виховання двох дівчаток. Це рідні сестри, які виявилися не потрібні своїй мамі, а мені вони потрібні. Коли я їх побачила перший раз, відразу зрозуміла, що вони мої і інших вже не треба», – розповіла прийомна мама. 

SV_00080.jpg

«Сьогодні у місті ми створюємо чергову прийомну сім’ю. Ці дві дівчинки відібрані у батьків, але вони не позбавлені батьківських прав, тому вони не можуть бути усиновлені. Ми створюємо гарну сім’ю, де їх буде виховувати мама. Це уже сімнадцята прийомна родина, яку створили у Вінниці і де виховується 21 дитина. Також у  нас функціонує будинок сімейного типу, в якому виховується дев’ять дітей, до речі, через тиждень будемо видавати заміж одну із доньок», – розповіла начальниця служби у справах дітей міської ради Людмила Шафранська. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin