«Діти Моргунова» – виявилися помічниками Пашковського. ФОТО

До передвиборчої кампанії ще більше двох місяців, але у Вінниці все уже почалось. Брудні технології проти діючого мера Моргунова активно впроваджують. Хто за цим стоїть добре видно на світлинах до нашого матеріалу.

Але на кого ми бачимо на світлинах? Учасників громадської організації «Центр захисту вінничан» серед них помічники нардепа від «Слуги Народу» Максима Пашковського. Та навіть це квіточки…

Повернімося до подій 26 травня. Коли «невідомі», які назвались «Дітьми Моргунова» носились з величезним портретом міського голови по місту. Їх незрозумілу акцію супроводжував брат Пашковського. Збіг? Можливо і цей факт і збіг. Але на фото біля дитячої інфекційної лікарні стоять ті самі хлопці, що і з портретом Сергія Моргунова носились та називали себе «Дітьми Моргунова».

Це що ж виходить, що весь бруд, який ллється на Сергія Моргунова впроваджує одна команда – Пашковський-Продивус.  

Можна зробити висновок, що ці двоє задумали дуже брудну передвиборчу гонку і готують під місцеві вибори навіть свою партію. Адже інакше до депутатських крісел не прорватися. Інакше до влади та кришування міста їм не дістатися!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin