«Головним опонентом Моргунова є екс-регіонал Володимир Продивус», – плітичний експерт Черненко про вибори

До виборів лишилося менше трьох місяців, а «Слуга народу» ніяк не визначиться з кандидатурами в міські голови практично всіх обласних центрів, в регіонах кампанія набирає обертів.

«Що традиційно на місцевих виборах буйним цвітом розцвітають брудні технології, які давно вже є технологічним «секонд-хендом», причому завезеним, як правило, від наших північних сусідів. Деякі технології широко застосовувалися в часи Януковича проти опозиції і про які ми встигли забути, – зауважив Олександр Черненко. – Мається на увазі застосування технології «псевдоприхильників», головна мета яких дискредитувати того, кого вони ніби «підтримують». Головні інструменти – політичний тролінг, гіперболізація досягнень і тому подібне.»

Прикладом такої технології були вибори 2004 року. Політичні тролі намагалися вручити моркву Яценюку під час протестних акцій, чи створювали «нацистські рухи» на підтримку Ющенка.

«Сьогодні подібні технолоногів знову повернулися в Україну. Полігоном для них стала Вінниця, а об’єктом – діючий міський голова Сергій Моргунов, – говорить Черненко. – В останні місяці в місті створена група «Діти Моргунова», які займаються гібридною дискредитацією мера. Вони пишуть гімни, що його возвеличують, ходять по місту з величезними портретами мера в костюмі полководця, роздають від його імені продпайки з сіллю і туалетним папером.»

Політичний експерт вважає, що мета всіх цих акцій має на меті викликати «сором» у справжніх прихильників міського голови, вивести його команду з рівноваги, жести до психологічного зриву.

«Інформаційною підтримкою всіх цих аферистів займається Шарій, та його ресурси. Не встигли ці псевдоприхилтники втнути черговий перформанс, як уже Шарій починає розказувати, який недолугий мер, що організовує собі таку підтримку, – додає Черненко. – Сукупність усіх цих факторів дає підстави вважати, за цими інформаційними атаками стоять колишні регіонали. І це не дивно, адже головним опонентом Моргунова є екс-регіонал Володимир Продивус. Зрештою те, що відбувається у Вінниці – це лише демоверсія. Скоро чекайте на всіх екранах країни

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin