Сільський голова Боднюк вчинив бійку з волонтеркою, яка привезла медикаменти (ВІДЕО)

У вівторок, 2 травня, у приміщенні ФАПу села Гранів Гайсинського району Вінницької області сільский голова Віктор Боднюк застосував фізичну силу до волонтерки. Боднюк фігурує не в одному кримінальному провадженні.

«Вінницькі вісті» інформують, що координатори спецфонду «СтопВірус» у Краснопільській ОТГ Катерина Романенко, Володимир Долиняний та Іван Ситар привезли партію медичного вантажу – захисні засоби та препарати для дезінфекції – в амбулаторію села Гранів. Під час передачі допомоги у приміщення увірвався Віктор Боднюк. Сільський голова не тільки лаявся, а й застосував фізичну силу до волонтерів, яких, на його думку, ніхто не запрошував до Гранова.  

«Віктор Бондюк поводився неадекватно. Він нас принижував, матюкався, виганяв із амбулаторії. Мене вдарив та штовхнув на двері. Ніби ми зайшли до його приватного приміщення. Між тим, його повноваження сільського голови жодним чином не поширюються на амбулаторію, яка належить до Гайсинського комунального закладу первинної меддопомоги. До речі, з нами там була й головний лікар цієї медичної установи Тетяна Кацан. Були й депутат райради та сільської ради. Але ніщо на поведінку Віктора Бондюка не вплинуло. Медперсонал амбулаторії готовий був прийняти допомогу від спецфонду, люди зраділи, бо ми привезли те, що їм необхідно для роботи –  маски, респіратори, захисні костюми, щитки та антисептичні препарати. Але, коли сільський голова вчинив скандал, медики розбіглися. Гранівчани бояться Бондюка, він – непередбачений, залякав село», – каже волонтерка Катерина Романенко.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin