У Вінниці показали, як триває будівництво нового корпусу міської лікарні

У Вінниці триває будівництво нового корпусу для сучасного відділення екстреної медичної допомоги у Вінницькій міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги, яке розпочалось у 2017 році.

Вінницька міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги є центральним стаціонарним підрозділом в системі екстреної медичної допомоги Вінницького регіону. Та опорним закладом Вінницького госпітального округу і виконує функцію багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування другого рівня.

На сьогодні тут продовжується розпочате раніше будівництво нового хірургічного  корпусу для сучасного відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги. Де передбачено облаштування протишокової зали на 6 робочих місць, сучасного відділення реанімації на 18 робочих місць, ургентного оперблоку на 4 операційні і зали телемедицини.

Загальна вартість проекту (будівництво та оснащення необхідним медичним обладнанням) – 259,9 млн грн. На початок цього року загалом профінансовано біля 150 млн (будівельні роботи і обладнання). Це кошти державного бюджету, які виділялись ще Урядом Володимира Гройсмана, та бюджету громади.

Але восени минулого року уже іншим Кабінетом Міністрів фінансування будівництва цього стратегічного для міста проекту у розмірі 64,7 млн грн з державного бюджету було знято. Тому наразі для завершення робіт та придбання необхідного медичного обладнання потрібно направити майже 110 млн.

В мережі опублікували фото, як нині триває будівництво:

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin