У Вінниці провели капітальний ремонт на вулицях Шепеля, Литвиненко та проспекті Космонавтів

Днями у місті завершили капітальний ремонт на прибудинкових територіях за адресами вул. Шепеля,9 та 15, Шепеля,17 та 19а, та Келецька,115. Наразі роботи тривають ще на кількох об’єктах, зокрема у дворі по просп. Космонавтів 29 і 27 та вул. М. Литвиненко,27.

Про це йдеться на сайті Вінницької міської ради

Не зважаючи на усі виклики у місті буде частково реалізовано певний обсяг запланованих робіт. Тому наразі продовжується ремонт прибудинкових територій, інженерних мереж, будуються контейнерні майданчики та пандуси тощо.

“На початку квітня ми завершили ремонт на прибудинкових територіях по вул. С.Зулінського,23 та 25. На даний час ведуться роботи ще на кількох об’єктах. До ремонту прибудинкових територій ми підходимо комплексно. Усі роботи, які ми проводимо, погоджуємо з мешканцями. Ремонт фінансується з міського бюджету. Якщо люди хочуть зробити додатково ще якісь елементи благоустрою, наприклад, нові лавочки, встановити урни, облаштувати квітники, парковки та інше, то ми продовжуємо працювати вже за програмою співфінансування: 70% – міський бюджет, 30% – кошти мешканців”, – розповів директор департаменту житлового господарства міської ради Роман Фурман.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin