У Вінниці суд обрав запобіжний захід для директора депаратаменту, якому СБУ приписує зловживання

Вінницький міський суд відпустив під особисте забов’язання директора департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Володимира Ніценка. Раніше СБУ ініціювала підозру працівникам міськради через закупівлю технічної солі, нібито по завищеній ціні.

Про це чиновник повідомив у фейсбуці

Обвинувачення просило у суду для Володимира Ніценка 60 днів тримання під вартою або заставу у розмірі більше 4 мільйони гривень. Однак суд відпустив директора департаменту під особисте забов’язання.

“Чому я маю сидіти у в’язниці, якщо нічого не зробив? Та й грошей таких у мене немає! Суд почув мої аргументи і оголосив своє рішення – відпустити мене під особисте зобов’язання. Але слідство триває, тому для мене справа честі довести абсурдність та безпідставність усіх звинувачень. Я буду співпрацювати зі слідством і доведу свою правоту!” – йдеться у дописі.

На ситуацію раніше відреагував Вінницький міський голова Сергій Моргунов, який зазначив, що усі винуватці мають бути покарані, якщо справді були допущені зловживання. Водночас очільник міста вважає, що якщо люди не винні – то правосуддя повинно їх захистити.

Нагадаємо, мер Дніпра пов’язує ситуацію у Вінниці з політичним замовленням “Слуги народу”


Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin