Фонд “СтопВірус” готує допомогу для медпрацівників трьох районних лікарень області

22 квітня, фонд “СтопВірус” передасть лікарням Оратівського, Липовецького та Ямпільського районів дезінфікуючі засоби, захисні костюми, щити для обличчя та безліч інших необхідних речей для безпечної роботи медиків.

Про це йдеться на сайті фонду “Подільська громада”

Майже щодня до лікарень різних рівнів волонтери доправляють благодійну допомоги медикам від ініціативи  Володимира Гройсмана та Сергія Моргунова  «СтопВірус». Є лікарні, які вже неодноразово отримували засоби захисту для медичного персоналу. Зокрема, це Калинівська центральна районна  лікарня, де виявили спалах коронавірусної інфекції, а також Вінницька районна лікарня.

“Ми майже кожного дня направляємо благодійну допомогу до лікарень, адже дуже важливо щоб наші медики були захищені. Для районів ми формуємо однакові комплекти і на сьогодні ми уже відправили допомогу до 20 районних лікарень. Прохання про благодійну допомогу до нашого фонду надходить з усієї області, дехто конкретно вказує, якому саме медичному закладі вони хочуть допомогти. Ми продовжуємо працювати і на наступному тижні будуть сформовані комплекти з медичних засобів захисту для решти районів”, – розповів голова наглядової ради БФ «Подільська громада» Андрій Дручинський.

В кожному районі працює координатор фонду «СтопВірус», вони й доставляють допомогу до лікарень. А також комунікують з ними щодо того, що саме першочергово потрібно працівникам медичних закладів.

Усі вінничани можуть долучитися до благодійного збору коштів на потреби медичної галузі.  Щодня ФГ «Подільська громада» на своїй сторінці у фейсбуці https://u.to/78fkFw   повідомляє, скільки коштів зібрано і хто їх перерахував. 

Рахунки для внесків:Благодійна організація Благодійний фонд  «Подільська громада»,Код ЄДРПОУ 35904183,UA103026890000026003055353304ВIННИЦЬКА ФIЛIЯ АТ КБ «ПРИВАТБАНК» (з поміткою: «Безповоротна фінансова пожертва в рамках ТФ  “Спецфонд СтопВірус”.)Абор/р UA263204780000002600202188653 в АБ «Укргазбанк» (з поміткою: «Безповоротна фінансова пожертва в рамках ТФ  “Спецфонд СтопВірус”.)


Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin