У Вінниці влаштовують віртуальні екскурсії містом в соцмережах

Нещодавно відбулася перша онлайн-екскурсія “Артинов. Вінниця.Вінішко”, яка була присвячена головному архітектору Вінниці Григорію Артинову. Її проводила вінницька екскурсоводка Тетяна Рибак у прямому ефірі в інстаграмі. Всі майбутні екскурсії планують надалі проводити по відеозв’язвку у Zoom

Про це розповіла Vежі Тетяна Рибак

Під час трансляції можна ставити запитання. В інстаграмі був модератор, який все відстежував, фіксував питання. І розповідь мою доповнював слайдами. Під час онлайну є і питання, за які отримували винагороди. Цього разу були набори з п’яти листівок з малюнками Вінниці та ще квиток на живу екскурсію після карантину – розповідає Тетяна.

Цього тижня екскурсія, на якій продовжать тему про Артинова попередньо запланована на п’ятницю, 3 квітня. А вже наступного понеділка, 6 березня, планується онлайн-екскурсія в співоб’єднанні гідів з України.

Крім цього, можна замовити окрему платну екскурсію у зручний для себе час. Тему таких екскурсій охочі можуть обрати з офлайнової підбірки Тетяни Рибак. Вартість становить 60 гривень за один під’єднаний до онлайн-екскурсії пристрій.

Для участі у безкоштовних екскурсіях варто слідкувати за анонсами на фейсбук- чи інстаграм-сторінці Тетяни Рибак, групі “Таня Рибак про #ВінницькіШтучки“або телеграм-каналі екскурсоводки. Коли з’явиться лінк на конференцію, потрібно до нього приєднатис

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin