Сидимо вдома: де вінничани зможуть замовити їжу та продукти онлайн

З 17 березня у Вінниці перестали працювати усі кафе та ресторани. Вінничанам радять не виходити з дому без нагальної необхідності. До вашої уваги підбірка усіх служб доставки їжі, які будуть працювати під час карантину.

Glovo

Мабуть, самий загальнодоступний і універсальний сервіс доставки з міжнародних в Україні. За допомогою Glovo можна замовити не тільки їжу з ресторанів поблизу, але також продукти з супермаркету і взагалі все, що завгодно.

службы доставки-6

На сьогодні Glovo представлений в 17 українських містах: Київ, Дніпро, Вінниця, Вишневе, Івано-Франківськ, Житомир, Запоріжжя, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Суми, Харків, Херсон, Черкаси, Чернігів, Чернівці.

Glovo можна скористатися через сайт або мобільний додаток ( iOSAndroid). Для цього необхідно зареєструватися, додати платіжну карту і адреса доставки. Замовлення через Glovo, як правило, привозять протягом години.

Raketa

Це український сервіс доставки їжі з ресторанів, який спочатку запустився в Дніпрі, а сьогодні розвивається в інших містах, регулярно оновлюючи карту доступності. Крім Дніпра, сьогодні Raketa також працює і у Вінниці, Києві, Львові, Харкові та Одесі.

службы доставки-5

Основна перевага сервісу – безкоштовна доставка. У більшості аналогічних служб вона становить від 30 до 60 грн і стягується з споживача додатково до суми замовлення. .

Raketa доступна на iOS і Android . Щоб зробити замовлення, необхідно пройти реєстрацію і додати платіжну карту. Як правило, доставка займає не більше години.

Mister.am

Цей сервіс доставки менш на слуху, ніж інші сервіси з цієї добірки. Створив його українець Ярослав Циганенко. Проте, Mister.am доступний в містах, в які не дісталися Glovo, Raketa і інші конкуренти.

На сьогодні доступний в Вінниці, Житомирі, Івано-Франківську, Кременчуці, Кропивницького, Луцьку, Рівному, Сумах, Херсоні, Хмельницькому, Черкасах, Чернігові, Чернівцях. .

службы доставки-2

Зробити замовлення можна через сайт, додатки ( iOSAndroid ) і по телефону.

Starwood

Вінницька служба доставки їжі, пропонують піцу,суші, салати десерти та інше. Замовити доставку можна у них на сайті або за телефоном.

Тратторія «TerraMare»

Піцерія яка з 17 березня закривається на карантин, але їх служба доставки продовжує працювати, замовлення можна зробити на сайті www.terramare.vn.ua або в мобільному додатку #bigfamily

LА П’ЄЦ – доставка піци на дровах

Служба достваки їжі, яка є в трьох містах України – Вінниця, Львів та Івано-Франківськ. LА П’ЄЦ пропонують будь-який час доби замовити смачну піцу з хрусткою скоринкою, яка виготовляється у пічці на дровах за кращими рецептами.

Зробити замовлення можна через сайт , додатки ( iOSAndroid ) і по телефону.

Igogo

Igogo – сервіс пропонує вінничанам доставку страв різних кухонь світу. Піца, роли, суші, бургери, салати та закуски – усе це в них на сайті.

Zakaz.ua

Один з найстаріших вітчизняних сервісів у сфері доставки продуктів. Zakaz.ua займається доставкою продуктів з супермаркетів і на сьогодні працює в 8 містах України: Києві, Одесі, Львові, Харкові, Дніпрі, Вінниці, Житомирі та Запоріжжі.

службы доставки-1

Замовлення можна оформити через сайт або мобільний додаток (iOSAndroid ). Швидкість доставки – не коник сервісу. Зручний час можна вибрати на сайті, але чим більше завантаження – тим довше вам будуть везти ваш кошик.


Усі наведені служби доставки працюють під час карантину.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin