Радник Гончарука видає чужі проекти з Вінниці за здобутки нового уряду

Коли у нової влади відсутні досягнення за півроку роботи , то вони просто беруть старі напрацювання “попередників” та видають їх за власні. Нещодавно радник прем’єр-міністра Юрій Голик активно вихвалявся 3-ма великими інфраструктурними проектами з Вінниці, до яких нинішній Кабмін не має ніякого відношення.

Урядова програма “Велике будівництво”розпочинається з 1 березня 2020 року. Лише на початку лютого Гончарук анонсував деталі програми, однак у Голика з’явилася ідея взяти вже майже готові проекти та видати його під власною маркою.

Радник прем’єра-міністра захопливо ділився деталями закінчення реконструкції школи №33, спорткомлексу “Здоров’я” та будівництва нової школи на Поділлі, акцентуючи на “Большой_стройке”

Однак, на усі ці об’єкти були виділені кошти ще за минулого уряду, а саме розпорядженням уряду від 15 травня 2019 року № 351-р  та за кошти державних субвенцій у 2018 році. Чому ж тоді чиновники ліплять лейби “Велике будівництво” на проекти, які не мають ніякого відношення до ще не розпочатої програми?

Тому що знають, що похвалитися їм хоча б чимось із таким керівництвом наврядчи вдасться. А використовувати чужі проекти завжди простіше, ніж щось будувати з нуля.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin