Рецепти успіху сільських громад розповідатимуть у Вінниці

У четвер 27 лютого о 18:00 , у стінах “HUB Місто змістів”, що знаходиться за адресою вул.Пушкіна 11, відбудеться презентація програми що має назву “Що таке досвідна освіта у сільській місцевості?” на прикладі проєкту “Еко-Центр Стіна” на якій розповідатимуть про організацію різнопланових культурних та освітніх проєктів.

Вміння організовувати заходи на сільських територіях, знайомити людей з чимось невідомим, навчати нових вмінь, командної співпраці, комунікації, реалізовувати різноманітні освітні програми для молоді, а також розвивати нових лідерів – усе це пропонує дана платформа.

“На зустрічі будемо розглядати досвід проекту Terra Incognita, що реалізується ГО “Центр розвитку Пангея Ультіма” на базі “Еко-центру Стіна” у селі Стіна, Вінницької області за підтримки програми Erasmus Plus Європейської Комісії. “Еко-центр” і село Стіна, яке знаходиться досить далеко від міських конгломерацій став у 2019 році майданчиком для насиченого міжкультурного спілкування, оживлення традицій, згуртованої роботи молоді з різних куточків України і Європи та місцем справжнього свята. Приходьте на захід і ви дізнаєтесь як можливо розвивати схожі програми досвідної освіти у своїх селах, що неформальна освіта дає для місцевої громади та учасників програм”, – кажуть організатори.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin