Катувала хлопчика: на Вінниччині мачуха проведе 2 роки у в’язниці за знущання над дитиною

У січні минулого року набула розголосу історія хлопчика, з якого жорстоко познущалась мачуха. 26.01.2019 пасажири одного з вагонів електропотягу Київ-Козятин звернули увагу на хлопчика, у якого були страшні синці на обличчі. Небайдужі громадяни викликали до поїзда швидку медичну допомогу, дитина була госпіталізована.

Медиками у хлопчика встановлено чисельні забої та набряк головного мозку.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом катування дитини здійснювалось слідчими Козятинського відділення поліції і закінчене у передбачений законом строк. Під час досудового розслідування встановлено, що так жорстоко над хлопчиком познущалась співмешканка його батька.

Майже дев’ять місяців тривали судові засідання у справі. Державним обвинувачам Козятинського відділення Калинівської місцевої прокуратури вдалось довести перед судом вину жінки у катуванні дитини і 30.01.2020 Козятинським міськрайонним судом постановлено вирок, яким жінці призначено покарання у вигляді двох років позбавлення волі.
Про це повідомила Юлія Пеньківська, прокурор Козятинського відділу Калинівської місцевої прокуратури

“За фактом катування над дитиною 30.01.2020 року Козятинським міськрайонним судом розглянуто у відкритому судовому засіданні в місті Козятині обвинувальний акт у кримінальному провадженні, внесений в Єдиний реєстр досудових розслідувань за №12019020170000058 від 28.01.2019 відносно особи 1 за ч. 1 ст. 127 КК України з постановленням вироком, яким жінці призначено покарання у вигляді двох років позбавлення волі.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin