Всі школи Вінниччини закрили на карантин до 14 лютого

Із 4 по 14 лютого 771 навчальний заклад у Вінницькій області призупинить роботу через перевищення захворюваності на грип та ГРВІ. Садочки та вищі навчальні заклади продовжитимуть роботу і їх не закриватимуть на карантин.

Про це повідомляє Вінниця.інфо з посиланням на заяву в.о директора департаменту освіти Вінницької ОДА Володимира Буняка, яку він озвучив під час прес-брифінгу.

“Всі школи області припиняють навчально-виховний процес на 10 днів. Дошкільні навчальні заклади побудовані таким чином, що кожна група не пов’язана одна з одною. Таким чином, це унеможливлює масове перебування дітей і забезпечує стійкі роботи цих закладів. Що стосується вищих навчальних закладів I, II та III, IV рівня акредитації, вони працюють в звичайному режимі. Буде проводитись моніторинг ректорами навчальних закладів. Якщо будуть виникати питання, будуть індивідуально прийматись рішення. У вищих навчальних закладах навчання не припинено. Всі ВНЗ працюють в штатному режимі”, – повідомив В. Буняк.

Також розглядатиметься можливість продовження карантину після 14 лютого за умови, якщо винкатимуть загрози щодо перевищення епідпорогу.



Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin