Понад 800 LED-світильників встановили у Вінниці за минулий рік

За 2019 рік у Вінниці провели масштабну реконструкцію мережі зовнішнього освітлення. Енергоефективні світильники встановили на територіях закладів освіти та вулицях мікрорайонів міста. Такі ліхтарі споживають електроенергії удвічі менше ніж натрієві лампи, що дозволить зекономити бюджетні кошти.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.


У 2019 році нове сучасне освітлення з’явилось на оновлених ділянках по вулиці Пирогова, Данила Нечая, Замостянській, по вулицях Черняховського, Лесі Українки. Також LED-освітлення облаштували у рамках капітального ремонту по вулиці Свидницького, що на Старому місті. Відбулась реконструкція зовнішнього освітлення на ділянках вулиць Академічна, Свідзінського, Горської та Загребельного, 1, 2, 4, 5 провулків Гніванського шосе та інші. 

Встановлювали світильники й на територіях для відпочинку. Кілька ліхтарів на сонячних батареях з’явились на новій сучасній зоні відпочинку по провулку Київському біля будинків № 60-62, яку облаштували у рамках проекту БГІ.  Встановили сучасне освітлення й у рамках реконструкції площі біля озера на Максимовича та біля підземного сміттєвого майданчика на вулиці Замостянській.  

Також у 2019 році облаштовували сучасне освітлення біля встановлених нових ігрових мультикомплексів. Наприклад, по вулиці Москаленка біля озера, по вулиці Винниченка, 36 (територія початкової школи №8) та інші.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin