На обід зазвичай готують 10 літрів борщу, в каструлю кидають кілограм м’яса.

Світлана і Зураб зустрілись у Росії, де чоловік займався євроремонтами. Познайомилися в обід, а вже ввечері чоловік провів додому, досить швидко жінка переїхала до нього. Від попереднього шлюбу мала двох дітей. У Росії прожили ще два роки. А потім у них народилася Лейла.

Перебралися в Україну. А вже тут у Світлани виникли проблеми зі здоров’ям. Через помилку лікарів вона втратила можливість народжувати. Тоді впала в депресію, адже мріяла народити щонайменше 10 дітей та мати 20 онуків. Підтримав Зураб – вирішили всиновлювати. Протягом кількох років подружжя Робакідзе стали татом і мамою 6 дітям. Півтора року тому взяли ще трьох.

Старші діти добре навчаються в Тиврівській загальноосвітній школі. Наймолодших виховує мама. Діти отримують різноманітний фізичний та гармонійний розвиток, відвідують гуртки, спортивні секції, музичну школу. Назарій, найстарший з усиновлених дітей, навчається в Республіці Польща, здобуває професію автомеханіка. У 2015 році Світлана Василівна за покликом серця приєдналася до волонтерського руху зі збору та доставки в зону проведення антитерористичної операції різноманітних ресурсів. Неодноразово особисто здійснювала довезення зібраної та закупленої допомоги (харчі, ліки, одяг, амуніція, тощо) до військових підрозділів за місцем їхньої дислокації. Пройшла шлях від рядового волонтера до заступника начальника штабу ГО «Народна самооборона» Тиврівського району, нагороджена медаллю «За гідність та патріотизм».

А ще жінка не­одноразово нагороджувалася грамотами та від­значалася подяками. В серпні 2014 року стала переможцем обласного конкурсу на звання «Людина року» в номінації «Жінка», минулого року отримала орден княгині Ольги ІІІ ступеня

Додамо, що 2300 дітей на Вінниччині позбавлені батьківського піклування та сироти. 600 із них можуть бути усиновлені. За цей рік 40 хлопчиків та дівчаток змінили статус і вже мають тата і маму…

Віталіна Володимирова