Вся багатогранна палітра сучасного українського мистецтва – на найбільш неординарній музичній події осені у Вінниці!

З 17 по 20 жовтня 18-й фестиваль CONTEMPORARY MUSIC DAYS IN VINNYTSIA-2019 подарує глядачам чотири концерти, кожен із яких вразить сміливими музичними експериментами, сучасними інноваційними підходами, поєднанням глибокого змісту та вражаючої візуалізації.

Вперше в Україні відбудеться показ моноопери «Леді Лазарус» на тексти культової американської поетеси Сильвії Плат, Джеймса Джойса і Річарда Баха. Поєднанням справжньої «краси і жаху», пластики та співу вразить приголомшливий музично-театральний перформенс за мотивами твору Девіда Ленга «The little match girl passion», що був удостоєний «Греммі» та Пулітцерівської премії. Проект «Венера у хутрі» презентує найкращу музику сучасних українських композиторів.

І саме у Вінниці відбудеться допрем’єрний показ опери «Ярослав Мудрий», на постановку якої режисер Богдана Латчук виграла грант Президента України.

Концерти фестивалю проходитимуть на двох концертних майданчиках – у концерт-холі «Моnt Blanc» та Вінницькому академічному театрі імені Садовського.

А завдяки потужній підтримці Вінницької міської ради та Українського культурного фонду – державної інституції, яка у 2017 році була створена для сприяння розвитку культури і мистецтва України, підтримки культурного розмаїття та інтеграції української культури у світовий культурний простір, вхід для глядачів буде безкоштовним.

Усім бажаючим потрібно замовити запрошення на сайті офіційному сайті https://bitly.su/6K6KTie або у інформаційному центрі фестивалю, який працює за адресою: вул. Театральна, 15 (перший поверх).

Телефон фестивалю: (0432) 690–025.

Грандіозна і несподівана вінницька осінь у стилі CONTEMPORARY: відчуй магію мистецтва!