«Територіальний центр соціального обслуговування Козятинського району Вінницької області» придбав автомобіль, що дасть змогу працівникам швидше реагувати на потреби людей похилого віку та підопічних з обмеженими можливостями (візочників), які проживають в Козятинському районі і не мають можливості самостійно вирішити свої проблеми.

Варто зазначити, що районною радою ще у минулому році було створено службу з перевезення осіб з інвалідністю та осіб похилого віку «Соціальне таксі» при районному терцентрі. Кошти на придбання такого необхідного автомобіля для установи було виділено з фонду соціально-економічного розвитку. Вартість авто – близько 700 тис.грн.

Автомобіль марки «Peugeot » оснащений усім необхідним: розкладним підйомником, кріпленням для візків, кондиціонером, обігрівачем, а також додатковими місцями для супроводжуючих людину з особливими потребами.

Люди, які користуються послугами терцентру, тепер без проблем зможуть дістатись до районного чи обласного центру, до лікувальних закладів, інших соціальних та державних структур задля вирішення соціально-побутових питань.

Валентина Лісова