Патріотизм і стійкість: у Вінниці відзначили найактивніших педагогів громади

У рамках святкування Дня працівників освіти Сергій Моргунов, міський голова Вінниці, нагородив 129 педагогів середніх, позашкільних та професійно-технічних закладів освіти. Вчителі, які з перших днів війни активно долучилися до волонтерської роботи, водночас продовжують навчати дітей та допомагати наближати Перемогу України.

Перед початком заходу учасники зустрічі вшанували хвилиною мовчання всіх тих, чиє життя забрала російська федерація.

Як зазначив міський голова Сергій Моргунов, на жаль, війна торкнулась всіх: і вчителів, і учнів, і їхніх родин. Отож, сьогодні перед вчителями та педагогічними колективами постала непроста місія, бути не тільки другом та вчителем, а й психологом.

«Важливо, що ви – це сила і стійкість громади. Приклади і результати вашого навчання та виховання сьогодні ми бачимо на передовій – ваші колишні учні оберігають наші кордони на Півдні та Сході країни. Дякую вам за патріотизм, віддану працю та небайдужість», – зазначив міський голова Сергій Моргунов.

Як розповіла директорка департаменту освіти Вінницької міської ради Оксана Яценко, таке відзначення педагогічних працівників є традиційним, і саме освітні колективи самостійно обирають представника закладу, хто активно проявив себе у минулому навчальному році.

«Цього разу відзначили 129 освітян, і це ті люди, які щоденно працюють, аби наші діти пішли в життя, як свідоме та освічене покоління», – підсумувала вона.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin