Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб організував «Похід до планетарію»

Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб спільно з Вінницькою міською радою організували чергову акцію для хлопчиків і дівчаток – «Похід до планетарію».

60 діток мали можливість ближче познайомитися із загадками Всесвіту, побачити зірки, планети та галактики, які раніше бачили лише на сторінках підручників.

Учасники події поринули у захопливу віртуальну подорож космосом, яка дозволила їм побачити, як виглядає наша планета з орбіти та відчути величність космічного простору.

Як розповів депутат ВМР та координатор Міжрегіонального координаційного штабу Дмитро Мира, до походу у планетарій долучились усі охочі.

«Сьогодні ми тут зібрали 60 учасників, а саме: багатодітні родини, сім’ї, які втратили годувальника, діти Захисників та Захисниць та внутрішньо переміщені особи, щоб вони разом насичено та весело провели своє дозвілля», – сказав Дмитро Мира.

Сміх, радість та захоплення – саме така атмосфера панувала у планетарії, де дітлахам в ігровій формі розповіли про астероїди та інші малі тіла Сонячної системи.

Депутат Вінницької міської ради та координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Олександр Мельник розповів, що сьогодні, у воєнний час важливо не забирати дитинство у дітей. Тому Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб організовує такі заходи для них, аби вони не думали про ракети та обстріли.

«Похід до планетарію став не лише захоплюючою пригодою, а й цінним уроком, який розширює кругозір дітей та пробудив у них інтерес до астрономії. Після візиту вони ділилися враженнями, поставити багато питань та навіть почали мріяти про майбутнє підкорення космосу», – впевнена мама шестирічного Максима.

За словами Дмитра Мири, команда Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу планує й надалі продовжувати такі заходи.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin