У Вінниці завершили капремонт покрівлі житлового будинку на вул.Героїв Нацгвардії, 58

Замість шиферного покриття встановили металочерепицю. Днями представники підрядної організації завершили капітальний ремонт покрівлі багатоквартирного будинку на вулиці Героїв Нацгвардії, 58. Роботи виконали в межах підготовки до опалювального сезону.

Як розповідає заступник директора департаменту житлового господарства міськради Сергій Гречанюк, покрівля будинку – шатрового типу. Її капремонт виконали після звернення мешканців будинку, коштом міського бюджету.

«В будинку створено ОСББ, тож ремонтні роботи виконали в межах програми першого безкоштовного ремонту одного з конструктивних елементів будинків. Покрівля будинку невелика. З поміж іншого тут також виконані роботи з утеплення. Такі у межах можливостей передбачено в проєктах капремонту на покрівлях шатрового типу. Попереду опалювальний сезон, тож ми маємо дбати про комфорт проживання мешканців», – зазначає Сергій Гречанюк.

Також будівельники оновили каркаси, встановили нові перильні огородження, козирки, водостічні труби, пожежні люки та драбини, а також оновили вентиляційні канали, встановили нові вікна, козирки та водостічні труби. Замість старого шиферного покриття – покрівля тепер має металочерепичне.

Компанія-підрядник надала 10 років гарантійного обслуговування відремонтованого даху.

Раніше в місті завершили капремонт покрівель на вулицях: Стельмаха, 43, Келецька, 60, Батозька, 4, а також на проспекті Юності, 26.

Загалом цьогоріч в межах підготовки до опалювального сезону планують виконати капремонт понад десяти покрівель житлових будинків.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin