Виготовлення ловця снів: майстер-клас у креативному просторі LEVEL 80

Днями у креативному просторі LEVEL 80 відбувся майстер-клас з виготовлення ловця снів. Захід зібрав чимало охочих учасників, які з нетерпінням чекали можливості оволодіти мистецтвом плетіння давнього оберегу та створити власний унікальний талісман.

Зустріч розпочалась з розповіді про символіку ловця снів та його історію. Учасники дізналися, що цей оберіг походить із культури індіанців Північної Америки та має на меті захищати сон свого власника, затримуючи погані видіння у своїй павутині.

Після короткого теоретичного вступу учасники перейшли до практичної частини. Вони навчалися техніки плетіння з ниток, освоюючи різні візерунки та прийоми. Кожен отримав необхідні матеріали та підтримку досвідченого майстра, що допомогло створити власні ловці снів, вклавши в них свою творчість та щирість.

«Майстер-клас пройшов у теплій та дружній атмосфері. Учасники мали змогу не лише навчитися створювати власного ловця снів, а й відпочити у приємній компанії, зарядитись позитивними емоціями та творчою енергією. Всі активно поділилися своїми думками та враженнями, що створило відчуття справжньої спільноти», – зауважив директор КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання» Дмитро Мира.

Організатори зазначають, що планують і надалі проводити подібні майстер-класи та творчі зустрічі, щоб містяни мали можливість відкрити для себе нові грані творчості та отримати незабутні враження.

*«Цей захід став чудовою нагодою для мене не лише освоїти нову техніку, а й знайти однодумців, з якими можна було поділитися своїми творчими ідеями та натхненням. Подібні зустрічі сприяють розвитку креативності та згуртуванню громади», *– зауважила учасниця Юлія.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin