Інвестиції у відновлення: Вінницька громада отримала новий план розвитку

3 жовтня на засіданні виконавчого комітету Вінницької міської ради затвердили План відновлення та розвитку громади до 2027 року, який включає стратегії в таких сферах, як безпека, екологія, енергоефективність та безбар’єрність.

Як розповіла директорка департаменту відновлення та розвитку ВМР Ольга Ремешевська, документ буде одним з невід’ємних оперативних інструментів для реалізації Програми комплексного відновлення території ВМТГ. Вона також додала, що План має три стратегічні цілі: безпечне середовище, стійка громада, турботливе врядування.

«Майже рік тому ми почали працювати у державній цифровій системі DREAM, яка збирає проєкти відбудови об’єктів нерухомого майна, будівництва та інфраструктури, які в подальшому можна буде презентувати міжнародним партнерам та інституціям, готовим долучитися до відновлення зруйнованої інфраструктури України. Тож затвердження Плану відновлення та розвитку громади до 2027 року – це свого роду новий підхід проєктного управління, який допоможе нам чітко фіксувати наміри громади та залучати до реалізації тих чи інших проєктів зовнішні інвестиції», – розповідає Ольга Ремешевська.

Ольга Ремешевська також додала, що цим документом Вінниця декларує наші цінності, які корелюються із цінностями, визначеними на державному рівні: людиноцентризм, захищеність та стійкість до безпекових загроз, енергоефективність, екологічність, безбар’єрність, збереження національної пам’яті, раціональне просторове планування, прозорість.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin