В жовтні відбудеться Ярмарок вакансій в межах проєкту PROLEAP

Представники бізнесу зі всієї Вінницької області презентують різні сфери діяльності та запропонують вакансії для шукачів роботи вже 24 жовтня під час Ярмарки вакансій в рамках проєкту PROLEAP. Захід реалізується представниками Business People Club спільно з Вінницькою міською радою за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Як зазначають організатори, на учасників чекатиме не лише 200 актуальних вакансій у різних сферах, а й можливість особисто поспілкуватися з роботодавцями та познайомитися з їхнім підходом до роботи.

«На початку серпня у Вінниці ми провели перший Ярмарок вакансій, де десятки учасників змогли знайти собі роботу мрії. Серед них студенти, ветерани, люди старшого віку та інші. Вакансії, запропоновані на ярмарку, який відбудеться в жовтні – різні. Наразі, відповідно до результатів дослідження, яке ми проводили напередодні, найзатребуваніші на ринку праці робітничі професії: кухар, швея, слюсар-монтажник, менеджер з продажу. Запрошуємо долучатися охочих до нашого заходу та підшукати собі цікаву роботу, яка принесе задоволення, допоможе реалізувати свій потенціал та навчить новим навичкам», – кажуть організатори.

Учасниками Ярмарки вакансій можуть стати люди з різних категорій:

  • Молодь, що шукає першу роботу
  • Жінки, які бажають повернутися на ринок праці
  • Люди старшого віку, що прагнуть змінити професію або знайти нові можливості
  • Ветерани та демобілізовані особи
  • Внутрішньо переміщені особи (ВПО)
  • Всі, хто шукає чи планує змінити місце роботи

Зареєструватися на участь в заході можна за посиланням.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin