З 19 по 25 вересня о 18:00 у міському комунальному підприємстві «Кінотеатр “Родина”» демонструватиметься документальний фільм «Да Вінчі»

З 19 по 25 вересня о 18:00 у міському комунальному підприємстві «Кінотеатр “Родина”» демонструватиметься документальний фільм «Да Вінчі». Такі стрічки стають своєрідними хроніками життя людей, які віддали своє життя за свободу і незалежність країни. Вони допомагають закарбувати їх подвиги в історії, щоб наступні покоління знали та шанували своїх Героїв.

Стрічка розповідає про видатного українського воїна і борця за свободу Дмитра Коцюбайла, який був учасником Революції Гідності на Майдані та пішов на фронт за покликом серця у 18 років. Був командиром батальйону «Вовки Да Вінчі» Збройних Сил України. Став першим добровольцем, якому прижиттєво надали звання «Герой України». Серце воїна зупинилося 7 березня 2023 року у боях за Бахмут.

Фільм розповідає історію життя Захисника, показує еволюцію його становлення, як патріота і воїна. Стрічка дає відповіді на запитання, що вплинуло на формування «Да Вінчі» та як молодому юнакові вдалося створити один із найефективніших підрозділів на фронті.

У зйомках фільму взяли участь побратими, рідні та вчителі воїна.

Фільм адаптовано для людей з порушенням зору та людей з порушенням слуху (користування даними спеціальними можливостями здійснюється через мобільний додаток).

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin