«Школа молодих амбасадорів партисипації» запрошує на заняття старшокласників і студентів

У Вінниці стартує набір до «Школи молодих амбасадорів партисипації». На заняття запрошують старшокласників та студентів віком від 15 до 24 років, включаючи внутрішньо переміщених осіб та представників національних спільнот. Ця ініціатива розроблена для молоді, яка прагне стати лідерами, впливати на прийняття рішень і реалізувати власні проєкти як у навчальних закладах, так і в межах громади. Програма допоможе молодим людям стати активними агентами змін, що сприяє зміцненню демократичних процесів і залученню молоді до громадської діяльності.

Школа організовується громадською організацією «Вінницький регіональний центр інформації “Креатив”». Співорганізатори: КП «Інститут розвитку міст», департамент освіти Вінницької міської ради, Винницький міський палац дітей та юнацтва. Проєкт впроваджується за фінансування Ради Європи в межах проєкту «Підтримка реформування законодавчої бази щодо національних меншин та зміцнення стійкості національних меншин і ромів в Україні».

На учасників та учасниць чекають чотири тренінги з молодіжного лідерства, самоврядування, ефективної комунікації, а також основ партисипації на рівні закладу освіти та громади. Кожен із учасників отримає комплект промоційних матеріалів проєкту та сертифікат про завершення «Школи молодих амбасадорів партисипації».

Організатори зазначають, що учасники/-ці будуть забезпечені харчуванням та роздатковими матеріалами.

Аби долучитися до «Школи молодих амбасадорів партисипації» необхідно до 20 вересня заповнити заявку за покликанням.

Відбір учасників та учасниць відбуватиметься на конкурсній основі.

Дати і час навчань/зустрічей:

27 вересня 2024 р. (п’ятниця) – 2-га половина дня;

28 вересня 2024 р. (субота) – 1-ша половина дня;

4 жовтня 2024 р. (п’ятниця) – 2-га половина дня;

5 жовтня 2024 р. (субота) – 1-ша половина дня;

18 жовтня 2024 р. (п’ятниця) – 2-га половина дня.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin