Відділ молодіжної політики ВМР організував для юних волонтерів дозвілля, щоб віддячити за невтомну працю

Молоді, активні та цілеспрямовані – саме такими словами можна описати юних волонтерів, які щоденно працюють на благо громади та країни. Щоб відзначити їхню невтомну працю, відділ молодіжної політики організував для них особливий захід – катання на sup-дошках.

Волонтерський рух у Вінницькій громаді активно розвивається, і щоденно молоді люди допомагають у різних сферах: підтримують Збройні Сили України, працюють із внутрішньо переміщеними особами, організовують благодійні акції та допомагають тим, хто цього потребує. Відділ молодіжної політики вирішив подякувати цим юним волонтерам, організувавши для них день на воді з можливістю покататися на sup-дошках – популярному виді водного спорту, що дозволяє насолоджуватися природою та активно відпочивати.

Захід пройшов у теплій та дружній атмосфері. Молоді люди мали змогу відпочити від повсякденних справ, насолодитися природою та спробувати себе в новій активності. Для багатьох катання на sup-дошках стало першим подібним досвідом, і вони були в захваті від такої можливості. Деякі з учасників поділилися, що це був чудовий спосіб перезавантажитися, отримати нові враження та відчути єднання з природою.

«Це неймовірний досвід! Після насичених днів дуже приємно мати можливість розслабитися й провести час на природі. Ми всі відчуваємо підтримку й вдячність за нашу роботу, і це дуже надихає продовжувати допомагати», – поділився один з волонтерів Костянтин.

Організатори заходу також підкреслили важливість підтримки молодих активістів, які своїми діями роблять значний внесок у розвиток громади.

«Наші волонтери – це справжня гордість. Вони віддано працюють на користь суспільства, і ми хочемо подякувати їм за їхню енергію, час та зусилля. Цей захід – символічний спосіб показати нашу вдячність і дати їм змогу відпочити», – зазначила начальниця відділу молодіжної політики Юлія Мончак.

Організатори планують і надалі проводити такі заходи для волонтерів, щоб підтримувати їхній моральний дух і мотивувати на подальшу діяльність.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin